Inschrijven
Momenteel (vanaf 1 maart 2022) hebben wij helaas een inschrijfstop.
Dat houdt in dat we geen nieuwe kinderen meer inschrijven en dus ook geen nieuwe kinderen zullen plaatsen in 2022. Voor ouders waarvan de kinderen al op de wachtlijst staan, waarvan de kinderen 4 worden in het najaar: helaas kunnen we jullie geen plek bieden in 2022. We zullen de situatie opnieuw bekijken in 2023. U bent vrij om ons een e-mail te sturen, maar houdt u vooral de website in de gaten.
Tijdens schoolweken zijn wij maandag t/m vrijdag geopend vanaf 14:00.
Wachtlijst
BSO in de Wolken heeft momenteel op alle dagen een wachtlijst.

Bij het vrijkomen van een kindplaats, hanteert BSO in de Wolken onderstaande volgorde van plaatsing:

 

  1. Kinderen die al gebruik maken van BSO in de Wolken en hun opvangdagen willen wisselen of uitbreiden;

  2. Broertjes of zusjes van kinderen die al gebruik maken van opvang bij BSO in de Wolken. Als er binnen twee maanden voor de wenselijke aanvangsdatum van opvang een kindplaats vrijkomt, kan BSO in de Wolken een kindplaats voor broertjes en zusjes reserveren. BSO in de Wolken kan geen kindplaats garanderen op de gewenste aanvangsdatum;

  3. Kinderen die gebruik willen maken van opvang bij BSO in de Wolken. Kinderen die zowel de schoolweken als de vakantieweken gebruik maken van BSO in de Wolken hebben voorrang op kinderen die alleen de schoolweken of vakantieweken gebruik maken van onze opvang.

Een kind wordt van de wachtlijst afgehaald als ouders geen gebruik maken van de plek die wordt aangeboden op de aangevraagde dag(en). Een eenmalige afwijzing is bespreekbaar.

We willen graag zoveel mogelijk kinderen die op de wachtlijst staan een kans geven.

IMG_3944.JPG